Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Servus Pálinka

Ha nem találod a kérdések között azt, amit keresel, bátran keress minket a +3670 325 4140 telefonszámon, e-mailben az info@servuspalinka.hu címen vagy egyszerűen küldj üzenetet nekünk a kapcsolat oldalon található űrlapon keresztül.

Hogyan tudok rendelést leadni?

Összes termékünket a Termékeink menüpont alatt találod. Ha megtaláltad a Neked megfelelő ízt és kiszerelést, kattints rá és a termék adatlapon a számodra optimális lehetőségeket kiválasztása (csomagolás, kiszerelés, alkoholfok) után kattintsa a Kosárba teszem gombra. Ezt követően jobb fent, a Fiókom menüpontotra helyezve a kurzort, válazd ki a legördülő menüpontból a Kosár oldalt és kövesd az ott található instukciókat. Ha bárhol elakadnál, bátran keress minket weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén.

Telefonon is rendelhetek?

Természetesen igen! Rendelésedet webáruházunkon keresztül, telefonon, e-mailen és személyesen is leadhatod felénk.

Hogyan vehetem át a rendelésem?

Előzetesen leadott rendelésed átvételére személyesen és kiszállítással is átveheted tőlünk, ahogy Neked kényelmesebb.

Hogyan tudok fizetni?

Webáruházunkon keresztül leadott rendelésedet előre átutalással, bankkártyával és készpénzzel is kifizetheted.

Mikor kapom meg a rendelésemet?

????

Hogyan tudom módosítani a már leadott rendelésemet?

Leadott rendeléseidet ide kattintva találod: Rendeléseim. Ha módosítani szeretnél a leadott rendeléseden, vedd fel a kapcsolatot velünk telefonon, e-mail vagy személyesen a kapott rendelési számra hivatkozva.

Hogyan módosíthatom a rendelésnél megadott adataimat?

Rendelési adataidat ide kattintva tudod módosítani. Fontos, hogy ha már leadtál felénk egy rendelést, akkor az ide beírt friss adatok nem írják felül a már meglévő rendeléseidet. Ebben az esetben e-mailen, telefonon vagy személyesen jelezheted felénk a módosításokat.

Servus Pálinka

Éld át a találkozást!