Rólunk

A Servus Pálinka múltja, jelene és jövője

Célunk, hogy a múltban gyökeredző kézműves hagyományokra, a kizárólag tökéletes minőségű zamatos gyümölcsökre, letisztult designunkra, és a minőségi gyártásra elkötelezett szakmai csapatunkra alapozva megalkossuk mindenki számára a Servus Pálinkákat.

Termékeinket, a Servus Pálinkákat kizárólag 100% magyar gyümölcsből, hozzáadott cukor nélkül és adalékmentesen készítjük szigorú szabályozással, 21. századi tornyos eljárással. Ez a technológia azért előnyös, mert egyenletes, kiváló minőséget biztosít a termékeknek. A technológia napi 250 liter hígítatlan pálinka lepárlására alkalmas, így a nagyobb megrendeléseknek is eleget tudunk tenni.

Az országban Dánszentmiklóson és környékén a legmagasabb a napsütötte órák száma, így itt teremnek a legzamatosabb gyümölcsök országosan. Pálinkáink saját felvásárlású kiváló minőségű gyümölcsből készülnek, és a közelmúltban a bérfőzést is elkezdtük.

Jelenleg öt alapízből van nagyobb készletünk, alma, barack, vilmoskörte, meggy és szilva. Ezen ízekből kézműves technológiával 40, és 51%-os termékeket gyártunk 1l, 0,5 l 0,04l kiszerelésben, és ezen ízeknek ágyas változatai is készülnek.

Természetesen, a termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, rendelkezüni fogunk limitált Ágyas Eperrel, terveink között szerepel vodka, gyomorkeserű illetveméze pálinka készítése is.

A Servus Pálinka 2010-től találhatók meg főleg budapesti üzletek polcain, de nagyon sok vidéki partnerrel is dolgoztunk együtt.

Közel 300 kis-és nagykereskedést tisztelhettünk partnereink körében. Az elmúlt két évben a termékforgalmazás szünetelt most újult erővel korszerűsített technologiával bízunk benne,hogy hamarosan újra a polcokra kerül a SERVUS pálinka és elégedett partnereink száma tovább bővül.

Servus Pálinka

Éld át a találkozást!